„Przez całą zimę zapisywaliśmy zeszyt z pomysłami. Nasze menu składa się z najlepszych z tych pomysłów”

honolulu2

 

Właściciele Honolulu Wise Food są naszymi gośćmi, przy okazji karmią prezenterów. – Mamy taki zeszyt, który zapisywaliśmy przez całą zimę. To, co jest w naszej karcie, to najlepsze pomysły z tych zapisów. Staramy się przekazać klimat hawajski przez różne wariacje z jedzeniem – opowiada Filip Bierla.

honolulu

 

W ich wozie jest skarbonka z napisem „Zbieramy na bilet do Honolulu. – Nasz biznes to między innymi forma zarobku na ten wymarzony wyjazd. Za granicą chcemy czerpać inspiracje. Historia jest taka, jak często. Porzucenie pracy w korporacji, ja wcześniej byłam grafikiem – opowiada Agnieszka Jeżyk.

– Teraz to bardziej życie niż praca – mówią właściciele i dodają, że najlepsze uczucie jest wtedy, gdy zadowoleni klienci do nich wracają.

 

Właściciele food trucka w Honolulu jeszcze nie byli. Nazwa wzięła się od… tatuażu Filipa.

 

tatuaz

Zwiększ tekstZmniejsz tekstCiemne tłoOdwrócenie kolorówResetuj