Jakie jest twoje jedzenie, taki jest twój umysł, czyli Jola Słoma i Mirek Trymbulak

Projektanci, kucharze, pisarze, podróżnicy. Niezwykła para, Jola Słoma i Mirek Trymbulak, wydali kolejną, szóstą już książkę „Atelier Smaku – 108 potraw bezglutenowej kuchni wegańskiej”.
Uważają, że jakie jest twoje jedzenie, taki jest twój umysł. Przechodzą kolejne ewolucje kulinarne – od wegetarianizmu, poprzez weganizm do potraw bezglutenowych.

Wyglądają i czują się świetnie, pracują twórczo, medytują, jedzą zdrowo, dużo się ruszają.

W Nocnych Rozmowach z Hanną Wilczyńską-Toczko opowiadają o swoim stylu życia i najnowszej książce.

Posłuchaj audycji:

Hanna Wilczyńska-Toczko/mich
Zwiększ tekstZmniejsz tekstCiemne tłoOdwrócenie kolorówResetuj