„Gotowanie wyniosłam z domu”. Rozmowa z Ewą Antoniak

(Fot. Joanna Merecka-Łotysz/Radio Gdańsk)

Gościem Studia Słupsk w audycji „Ludzie na Plus” była dziś Ewa Antoniak. Pracuje zawodowo dla jednej z korporacji. Prywatnie i z zamiłowania gotuje.

Jej pierogi znane są niemal w całym Słupsku, a zamówienia świąteczne przygotowywała już ponad miesiąc wcześniej. Z powodzeniem prowadzi swój funpage na Facebooku, w którym opowiada o swoich kulinarnych przygodach, nowych pomysłach i daniach, które są rajem dla podniebienia.

– Gotowanie wyniosłam z domu. Jedni siedzą przed telewizorem i oglądają filmy. Ja gotuję – mówi Ewa Antoniak. – Jest to niewątpliwie moją odskocznią – dodaje.

Posłuchaj rozmowy z człowiekiem z pasją:

Joanna Merecka-Łotysz/ol

Zwiększ tekstZmniejsz tekstCiemne tłoOdwrócenie kolorówResetuj